Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız için Ruhun Duymaz dizisi bir hayal kırıklığı oldu!

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız için Ruhun Duymaz dizisi bir hayal kırıklığı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin en iddialı dizi çifti hangisi diye sorulsaydı kuşkusuz çok büyük bir çoğunluk Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisini işaret ederdi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi gerçekten de yaz döneminde en dikkat çeken proje olarak öne çıkartılmış, iki başrol oyuncusunun izleyici gücünün projeye iyi yansıyacağı düşünülmüştü.

Birçok hayranı için ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ olarak adlandıralan Burcu Özberk, bu zamana kadar genellikle iyi sonuçlar elde eden dizi projeleri ile öne çıktı.

Şükrü Özyıldız da son dönemin dikkat çeken ve başarılı projelerle adını geniş kitlelere duyuran erkek oyuncularından birisi olarak biliniyor. Özellikle de Demet Özdemir ile birlikte başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri isimli sinema filmi projesi ile Şükrü Özyıldız’ın romantik komedi projelerine yatkınlığı da ortaya çıkmıştı.

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin hayranlarının sosyal medyada yarattığı geniş etkileşim dalgasına ve hikayenin ilginç olmasına rağmen Ruhun Duymaz dizisi ne yazık ki, uzun süreli bir yapım olmayı başaramadı.

Reytingleri düşük gelen dizi, başrol ikilisinin uyumu ve enerjisinin yüksek olmasına rağmen geniş bir izleyici kitlesini bir araya getiremedi.

Dizinin 9. bölümü ile birlikte final yapmasına karar verilmesi, aslında beklenen bir son olarak gözüküyor.

Fox TV, kış sezonu için en çok dizi sipariş eden kanal olarak elindeki düşük reytingler alan dizileri bir bir yayından kaldırıyor. Ruhun Duymaz dizisinin akıbeti de farklı olmayacaktır.

9. bölümü ile birlikte final yapmasına karar verilen Ruhun Duymaz dizisi iki başrol oyuncusu için iyi bir deneme ama şanssız bir hayal kırıklığı olarak kayıtlara geçmiş oldu.