Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk’tan sonra Burcu Özberk güçlü kadın rolüne çok yakışacak!

Afili Aşk’tan sonra Burcu Özberk güçlü kadın rolüne çok yakışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Afili Aşk dizisiyle Mart ayında izleyicilerine veda etmişti. Çağlar Ertuğrul ile başrolde yer aldığı romantik komedi dizisinde kariyerinin en başarılı işlerinden birisine imza atan oyuncu, şimdi ise çok farklı bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bir dram projesinde güçlü kadın rolüne imza atmaya hazırlanan oyuncu, Ayşegül karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek. Ailesi olmayan çocukların sığındığı Ali Kaan Çocuk Evi’nin tek amacı onlara bir yuva bulmak… Burcu Özberk ise kızların çaresiz kaldıklarında imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül olarak Kimsesizler dizisinde başrolde bulunuyor.

Ayşegül güçlü birisi. Merhametli, bilgili, ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen, çok sevgi dolu, çok güler yüzlü, aynı zamanda pratik zekalı bir kadın… Burcu Özberk’e de böyle bir karaktere hayat vermek çok iyi gelecek.

Kimsesizler dizisinin heyecanını yaşayan Burcu Özberk gibi hayranları da aynı duyguları yaşıyor. Genç oyuncuyu yeniden ve dram projesinde görmek için sabırsızlanan hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla diziye desteklerini sundu.