Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni sezondaki bomba bir dizisi daha ortaya çıktı!

Fox TV’nin yeni sezondaki bomba bir dizisi daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız 2020-2021 sezonunda en çok dizi hazırlığı yapan kanal Fox TV olmuştu. Bazı yapımlarına da erken finallerle yol veren Fox TV, yeni sezonda da iddialı projelere kapılarını açtı.

Yaz ekranında Aşk Mantık İntikam isimli diziyi Cuma akşamları yayınlayacak olan Fox TV, 2021-2022 sezonunun en dikkat çeken dizilerinden Kanunsuz Topraklar’dan da büyük beklentiler içinde. Fox TV için bir dizinin daha hazırlıklarının başladığına yönelik bilgiler geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Elbet Bir Gün isimli yeni bir dizi için anlaşma yapıldı. Şeref Bey isimli Exxen dizisini de hazırlayan Most Yapım tarafından sunulan öneri kabul edildi. Gül Oğuz’un yönetmenliğini yapacağı Elbet Bir Gün isimli dizi yeni sezonda Fox TV’nin iddialı yapımlarından birisi olacak.

Dizide annesini arayan Mevsim isimli bir genç kızın acı dolu hikayesini izleyeceksiniz. Dram yapımında kimlerin rol alacağı konusunda ise henüz bir gelişme yok. Most Yapım, oyuncularla görüşmelere başladı ve yakında dizide yer alacak isimler de ortaya çıkmaya başlayacaktır.