Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet dizisi bitti, Teymur’u canlandıran Tolga Güleç yeni anlaşma yaptı!

Masumiyet dizisi bitti, Teymur’u canlandıran Tolga Güleç yeni anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Masumiyet isimli diziyle buluşan Tolga Güleç, ters köşe bir karaktere hayat vermişti. Teymuş Yüksel olarak dizide izlediğimiz oyuncu, 13 bölüm süren projenin ardından yeni iş anlaşmaları için görüşmeler yapıyordu.

Tolga Güleç, dijital bir dizi için anlaşmaya vardığını söyledi. Oyuncu, “Görüşmelere geldik, buralardayız. Dizi bitti, bir dijital proje var. Onun görüşmesine geldim. Önümüzdeki hafta başlayacağız gibi gözüküyor. Aldatmalar, ihanetler üzerine bir seri, 7 bölümlük” şeklinde konuştu.

Tolga Güleç, önümüzdeki hafta yeni dijital dizisi için sete çıkacak. Oyuncu, Masumiyet projesinin 13. bölümünde final yapması ile ilgili sorularla da karşılaştı. Oyuncu şunları söyledi:

“Masumiyet maalesef 13 bölümde şey yaptı ama, şanımızla zirvede bıraktık. Bence dijitale yapılması gereken bir proje geliyor bana. Televizyon için çok uzun süreler olduğundan dolayı, sanmıyorum bi 30-40 gitseydi seyirci daha ne kadar devam edebilirdi. Çünkü 180 dakika buluyor diziler.”

Tolga Güleç, başrolde yer alan Hülya Avşar’ın filtresiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Avşar’ı tiye aldığı şeklinde yansıtılan haberlere katılmayan oyuncu, öyle bir şeyin olmadığını, sette birlikte çok eğlendiklerini anlattı.

Güleç, o fotoğrafı paylaşmasından sonra Hülya Avşar’ın hiçbir tepki vermediğini de ifade etti ve şöyle konuştu: “Demez çünkü onu çok seviyoruz. O bizim küçük kızımız gibi. Setin annesi, setin küçük kardeşi, setin her şeyi, o bizim dert ortağımız. İnşallah görüşeceğiz, uğramak istiyoruz yanına. Her türlü desteği için çok teşekkür ederiz. Çocukluk hayalimde Hülya Avşar ile aynı kadrajda yer almak.”