Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’ye 3 diziye mal olan pazar kabusu için yeni aday Mahkum!

Fox TV’ye 3 diziye mal olan pazar kabusu için yeni aday Mahkum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakında başlayacak olan Mahkum dizisi etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile herkesin dikkatini çekiyor. Innocent Defendant isimli yapımdan uyarlanan dizi bir savcının, kızını öldürmek ile suçlanması ve kendisini aklama çabasını izleyicilerin karşısına getirecek.

Yasak Elma dizisindeki 2 sezonluk etkili performansının ardından, son iki sezonda Mucize Doktor isimli dizi ile güçlü çıkışını sürdüren Onur Tuna’yı başrolde göreceksiniz. Savcı Fırat Bulut karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, idealist bir Cumhuriyet savcısı. Ancak bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulacak. Hiçbir şey hatırlamayan savcı Fırat Bulut, kızını öldürmekle suçlanacak.

Kendisine kurulan komployu ortaya çıkarmak için büyük mücadele verecek olan Savcı Fırat Bulut, yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Etkili bir dram hikayesi geliyor.

Onur Tuna’nın yanı sıra; İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova da diğer başrol oyuncuları olarak öne çıkıyor. Dizide etkili bir kadro buluştu.
Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi isimler Mahkum’un diğer oyuncularını oluşturuyor.

Fox TV, Elbet Bir Gün isimli pazar akşamları yayınlanan dizisini yayından kaldırma kararı aldı. 12 Aralık tarihinde bu dizi veda edecek. Sonrasında ise pazar akşamları Mahkum dizisinin başlaması bekleniyor. Tabii ki Fox TV, dizileri arasında bir yer değişikliği de yapabilir ama akla en yakın gün olarak Pazar ortada duruyor.

Ancak pazar akşamları hem Teşkilat hem de Yargı isimli iki güçlü dizinin yanına bir başka dizi tutmadı. Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları isimli dizilerle Fox TV iki kez şansını denedi ama olmadı. Üçüncü kez Elbet Bir Gün ile yine bir deneme yapıldı ama Pazar akşamları bu dizi de izleyiciden ilgi görmedi.

Bu sezon 3 dizisini pazar günü rekabetine kurban veren Fox TV, şimdi de Mahkum’u hazırlıyor. Dizinin henüz yayın günü açıklanmadı ama Fox TV’de yayınlanan diğer 6 dizinin devam ettiği ve sadece Pazar günkü Elbet Bir Gün dizisinin yayından kalkacağı düşünülür ise şimdilik Pazar akşamları Mahkum’un ekrana gelmesi daha olası duruyor.

Bakalım Mahkum dizisi Yargı ve Teşkilat gibi izleyici sadakatini en üst düzeye çıkartan iki yapım karşısında nasıl bir sonuç ortaya koyacak? İzleyip göreceğiz. Fox TV’de bir karar değişikliği yaşanırsa da sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.