Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ile parlayan Sinem Ünsal için kariyerinin en büyük dizi şanssızlığı!

Mucize Doktor ile parlayan Sinem Ünsal için kariyerinin en büyük dizi şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sinem Ünsal, 2017 yılında dizi setlerine Çoban Yıldız ile adım attı. Siyah Beyaz Aşk isimli dizideki Gülsüm performansı ile dikkat çeken oyuncu Kızım isimli dizide de Sevgi olarak ekranda yerini aldı.

Mucize Doktor dizisi ise iki sezon sürdü ve oyuncu Nazlı karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışına imzasını attı. Sinem Ünsal, dram performansıyla göz doldururken, duygusal sahnelerdeki inandırıcı rolüyle de akıllara yazıldı.

Oyuncu yine Fox TV ekranında bu sezon çok isteyerek ve severek başladığı Elbet Bir Gün dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Ancak ne yazık ki bu dizi uzun süreli olmayacak. Çünkü Fox TV gelen reytinglerden memnun değil ve 12 Aralık’taki 6. bölüm final olarak belirlendi.

Oysa ki, Elbet Bir Gün dizisine Sinem Ünsal çok güvendi. Oyuncu çok iyi bir ekip oluştuğunu ve çok çalıştıklarını, hikayeye inandıklarını söyleyerek de işe güvenini sergiledi.

Mucize Doktor ile parlayan Sinem Ünsal için kariyerinin en büyük dizi şanssızlığı! 7

Ancak Sinem Ünsal’ın beklediği gibi olmadı ve seyirci yapıma fazla ilgi göstermedi. Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün de başrolünde yer aldığı Elbet Bir Gün, etkili hikayesine, güzel kurgusuna ve başarılı oyunculuk performanslarına rağmen düşük reytingler aldı.

İlk 3 bölümü yayınlanan dizi adeta Sinem Ünsal adına en büyük dizi şanssızlığı oldu. Oyuncu yaptığı röportajda, “Çok güvendiğimiz bir iş. Biz severek çalıştık. Ben eminim güzel dönüşlerin olacağına” diye konuşmuştu. Ancak izleyicilerin ilgisiz kalması biraz şaşırtıcı oldu.

Çekimlerin çok iyi geçtiğini anlatan oyuncu, “Sanki sekiz sezondur çalışıyormuşuz gibi bir uyum içindeyiz. Bu her sette başımıza gelen bir şey değil” diyerek de ne kadar iyi bir ekip olduklarına dikkat çekti.

Ancak tüm bu faktörler Elbet Bir Gün dizisinin uzun süreli bir proje olmasını sağlayamadı.