Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit… Ekranların üç jönünden dikkat çeken paylaşımlar

Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit… Ekranların üç jönünden dikkat çeken paylaşımlar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle, filmleriyle son dönemin çok konuşulan, gündemde olan, başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan üç oyuncusu Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit’in son instagram paylaşımlarına bir bakalım. Gülsoy ve Özçivit malum dönem dizileriyle ekrandalar şu sıralar. Furkan Andıç’ın ise rol aldığı Kanal D’nin Çatı Katı Aşk dizisi geçtiğimiz haftalarda ekrana veda etti.

Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı ile birlikte rol aldığı diziyle ekranlara geliyordu yaz sezonunda. Dizi, yeni sezonda da yoluna devam etti ancak beklenen reytingleri alamayınca bir kaç hafta önce ekrana veda etti.

Furkan Andıç’ın yeni bir projesi var mı henüz netlik kazanmadı. Oyuncunun instagram sayfasından yaptığı paylaşım ise aşağıda. Furkan Andıç’ın sevimli köpekle olan fotoğrafı takipçilerinin beğenisini kazandı. İşte o paylaşım…

Şu güzelliğe bir bakalım isterim… :)(:

Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit... Ekranların üç jönünden dikkat çeken paylaşımlar 9

atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara gelen Burak Özçivit, dönem işinde ve zorlu koşullarda çalışmakta. Dizi için sakallarını ve bıyığını uzatan oyuncunun yeni imajı beğeni topluyor. Dizilerin aranılan isimlerinden olan Özçivit, son olarak bir moda çekimi için olduğu anlaşılan aşağıdaki pozuyla beğenileri topluyor…

Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit... Ekranların üç jönünden dikkat çeken paylaşımlar 10

TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrolünde oynayan Buğra Gülsoy ise oğlu Cem’in sevimli köpekleriyle bir anını paylaşmış.

Oyuncunun fotoğrafa düştüğü not ise gülümsetiyor…

Pişt! Kitabımı yeme…

Furkan Andıç, Buğra Gülsoy ve Burak Özçivit... Ekranların üç jönünden dikkat çeken paylaşımlar 11