Ana sayfa Sinema Buğra Gülsoy’un başrolündeki Gecenin Nakaratı filminin galası yapıldı!

Buğra Gülsoy’un başrolündeki Gecenin Nakaratı filminin galası yapıldı!

tarafından ker_def

Statü Film ve IP Global ortak yapımcılığında , yönetmenliğini Jale Atabey’in yaptığı başrollerini Buğra Gülsoy, Duygu Mercan ve İlker Aksum’un paylaştığı kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Naz Elmas, Ali Oğuz Şenol gibi sevilen isimlerin yer aldığı ‘Gecenin Nakaratı’ filminin galası önceki akşam Torun Center’da gerçekleşti.

Yoğun izdihamın yaşandığı galaya başrol oyuncusu İlker Aksum yeni dizisinin Kapadokya’da gerçekleşen çekimleri yüzünden Aslı Bekiroğlu ise diş ameliyatı olduğundan dolayı katılamadı.

Bir İstanbul gecesinde, hem komik hem romantik bir aşk macerasının anlatıldığı filmin oyuncuları galada gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçtiler.

Filmde Bora karekterine hayat veren ünlü oyuncu Buğra Gülsoy film ilgili olarak “ Tek gece de geçiyor. Çok naif sıcak bir hikayemiz var. İki yaralı insanın bir gecede yolların kesişmesi ve sonrasında gün doğa kadar iyileşmelerini konu alan güzel bir hikaye umarım beğenirsiniz” ifadelerini kullandı.

Filmde Ilgaz karekterine hayat veren Duygu Mercan, “ İki farklı bir hayata sahip olan bir kadın ve bir erkeğin tamamen tesadüfler sonucu tanışması. Sonrasında sabaha kadar geçirdikleri süreci anlatan içinde aşk olan romantik komedi ama aslında bol bol güleceğimiz bir film bekliyor” dedi.

Film kadrosunda yer alan güzel oyuncu ise Naz Elmas, “ Çok güzel bir romantik komedi. Sevgili Jale hocamızın çektiği. Sürprizler var çok eğleneceğiniz. Çok iyi bir film oldu” dedi.