Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones 8. sezon için ilginç iddia!

Game Of Thrones 8. sezon için ilginç iddia!

tarafından zk zk

Game of Thrones’un tüm dünyada izlenme rekorlarını altüst eden The Dragon and the Wolf bölümü bittiği andan itibaren milyonlarca dizi hayranı tarafından merak edilen tek bir soru var: Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

Dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss daha önce yaptıkları açıklamada Game Of Thrones dizisinin 8. sezonunun 2018 veya 2019’da geleceğini ancak bununla ilgili net bir tarih olmadığını ifade etmişlerdi.

Bunun nedenlerinden birinin Jon Snow’a hayat veren Kit Harington olduğu iddia edildi.

Game of Thrones ile kariyerinde zirve yapan Harington’ın set aşkı ve nişanlısı Rose Leslie evlilik planlarının Game of Thrones’un çekimlerine de etkisi olacağı öne sürüldü.

30 yaşındaki oyuncunun dizinin yapımcılarıyla görüştüğünü ve onlara evleneceğini bildirdiği hatta tüm ekibi düğüne davet ettiğini, bu durumun da çekimlere bir süre tamamen ara verilmesi anlamına geldiğini konuşuluyor.

Yapımcılara yakın kaynaklar ise düğünün diziyi etkilemeyeceğini; farklı final bölümleri çekilecek 8. sezon hakkındaki soruların gizliliği korumak için cevaplanmadığını öne sürdü