Ana sayfa Sosyal Medya Gece gece üşüdüler ama fotoları ısıttı! Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı setinden sürpriz yaptı!

Gece gece üşüdüler ama fotoları ısıttı! Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı setinden sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz, kamera arkasında da çok iyi anlaşan iki isim. İlk kez bir dizide partner olan ikili, dizinin takipçileri tarafından da birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Ekran uyumları beğenilen oyuncuların yakınlıkları da dikkat çekiyor.

Kamera arkasında da uyumlu bir iletişim kuran iki oyuncu, zaman zaman dizinin takipçilerini de mutlu eden paylaşımlara imza atıyorlar.

Kimi zaman esprili paylaşımlarıyla da dikkat çeken oyuncular, dizinin Mahur ve Maraşlı’sı olarak izleyiciden gelen istekleri de kırmıyor ve birlikte poz vererek sosyal medyada yayınlıyorlar.

Son olarak aşağıdaki pozlarını paylaştı iki oyuncu. Dizinin yorucu ve yoğun geçen çalışma ortamına karşın yine de keyifli oldukları görülen Alina Boz ve Burak Deniz, zorlu bir çekim öncesinde pozlarıyla dikkat çektiler.

Burak Deniz, yaptığı paylaşıma “18 sayfa, dış gece” notunu düşmüştü. Bu da demek oluyor ki iki oyuncu tüm ekiple birlikte sabahlayarak soğuk havada ve dışarıda çekim yaptılar.

Bu arada molada dinlenirken de bu pozları verdikleri görülüyor. Alina Boz da zorlu koşullara rağmen morallerini bozmadan enerjilerini yüksek tutarak çalıştıklarını gösteren pozlarına “Gece çalışıyoruz diye hiç mi gülmeyelim?” notunu düşmüş…

İşte iki oyuncunun paylaşımları…

Gece gece üşüdüler ama fotoları ısıttı! Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı setinden sürpriz yaptı! 9

Gece gece üşüdüler ama fotoları ısıttı! Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı setinden sürpriz yaptı! 10

Gece gece üşüdüler ama fotoları ısıttı! Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı setinden sürpriz yaptı! 11