Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kahkahalar attıran sahnesine Neslihan Yeldan da bayıldı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kahkahalar attıran sahnesine Neslihan Yeldan da bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, dün akşam 35. bölümüyle izleyenleri de güldüren sahnelerle ekrana geldi. Dizide Eda ve Serkan’ın sarhoş oldukları sahneye yorum yağarken, dizinin Aydan’ı Neslihan Yeldan da iki genç meslektaşına yaptığı yorumla dikkat çekti.

Serkan’ın hala bir şey hatırlamadığı anlarda Eda, ertesi gün evlenecekti. Serkan bu duruma içerlese de hala bir şey hatırlamıyor olmanın sıkıntısını yaşıyordu.

Eda’nın elinden gelen her şeyi son ana kadar yapmaya çalıştığı anlarda ise onları biraz sersemletecek bitkilerle Aydan, Ayfer ve Seyfi küçük bir oyun oynadı.

Pastaya konulan sakinleştirici bitkiden habersiz onları yiyen Serkan ve Eda’nın halleri, ekran başındakileri de bir hayli güldürdü. Bu sahnelerde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i izleyen hayranları kahkahayı bastı.

Dizide Kerem Bürsin’in hayat verdiği Serkan’ın annesi Aydan’ı oynayan Neslihan Yeldan, sahneye atıfta bulunarak iki oyuncuya övgü dolu bir mesaj paylaştı.

Instagram sayfasından Kerem Bürsin de bu paylaşımı yayınladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in kahkahalar attıran sahnesine Neslihan Yeldan da bayıldı! 7

Neslihan Yeldan, “Tatlışlar yaa, en en komik sahnelerinizden biriydi. Size komedi çok yakışıyor” notunu düşerken Kerem Bürsin de “Bayılıyorum hepinize” sözleriyle yaptı paylaşımını.

İşte izleyiciye de kahkahalar attıran o sahne…