Ana sayfa Dizi Haberleri Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizisi Sadakatsiz oldu!

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizisi Sadakatsiz oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birbirinden iddialı diziler yeni sezonla birlikte kanlı bir savaşa girişti. Zayıf kalanlar zamanla birer birer elenecek reytinglerde iyi sonuç alanlar yoluna devam edecek. Geçen hafta diziler için oldukça kritik bir haftaydı. Haftanın kazananı Sadakatsiz oldu.

Geçen hafta ikinci sezon ilk bölümü yayınlanan Kanal D dizisi Sadakatsiz tabiri caizse ekrana bomba gibi geri döndü. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, bu sezon Berkay Ateş’in katılımıyla kadrosu güçlenen Sadakatsiz reytinglerde çift haneli rakamları gören tek dizi oldu.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizisi Sadakatsiz oldu! 8

Geçen haftanın en çok izlenen ikinci dizisi ise cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim’di. İkinci sezon ikinci bölümüyle ekrana gelen dizi, Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan gibi yeni karakterlerde hikayesine hareket kattı. Geçen sezon da en beğenilen dizilerden biri olan Kardeşlerim, bu sene de iddiasını sürdürecek gibi görünüyor.

En çok izlenen üçüncü dizi ise şaşırtıcı. Zira sessiz ve derinden ilerleyen TRT 1 dizisi Gönül Dağı, en çok izlenen üçüncü dizi oldu. Ve hatta Kanal D’nin en iddialı dizilerinden biri olan Camdaki Kız’ı dahi geçmeyi başardı.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizisi Sadakatsiz oldu! 9

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin girmesiyle hikayesinin yönü değişen Camdaki Kız ise haftanın en çok izlenen dördüncü dizisi olarak yerini aldı. Cihangir Ceyhan’ın bir adım daha ileriye götürdüğü oyunculuğu, karakterin akıllarda soru işareti bırakması Camdaki Kız’ın ikinci sezonuna damgasını vuran gelişme oldu.

TRT 1 dizisi beşinci olarak, Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’yı geçti ancak tahtı tehlikede. Zira başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi sürükleyici konusuyla Teşkilat’a büyük bir tehdit olarak ortaya çıktı.

TRT 1’in bir başka iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Dev bütçelerle ekrana gelen ve çok büyük umutlarla izleyiciyle buluşan Barbaroslar Akdeniz’in kılıcı sıralamada 10. olarak yerini aldı.