Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici Aslı Enver’i özledi ancak oyuncu yeni bir mesleğe göz kırpıyor!..

İzleyici Aslı Enver’i özledi ancak oyuncu yeni bir mesleğe göz kırpıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’Kavak Yelleri’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Suskunlar’ ve ‘Babil’ gibi pek çok başarılı yapımda boy gösteren ünlü oyuncu Aslı Enver, moda dergisi Vogue Türkiye’nin Ekim sayısı için kameralar karşısına geçti. Güzel oyuncu, verdiği pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

İnstagram hesabından da dergiden kareleri takipçileriyle paylaşan Aslı Enver, dergiye verdiği birbirinden iddialı pozlarla hayranlarından tam not aldı. Hayranlarının en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istediği Enver, röportaj sırasında samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, spontane yaşamanın hayatta çok önemli olduğuna inandığını söyledi.

İzleyici Aslı Enver'i özledi ancak oyuncu yeni bir mesleğe göz kırpıyor!.. 8

Aslı Enver röportajda; “Seçtiğim meslek oyunculuk olmasaydı da yine kendimi ifade edecek başka bir meslek seçerdim diye tahmin ediyorum. Ya bir sanat dalında devam ederdim ya da kariyerimi yaratıcılık gerektiren başka bir alanda sürdürürdüm; mesela iç mimar olarak. Belki hâlâ yapabilirim ileride, belli mi olur?” ifadelerini kullandı.

İzleyici Aslı Enver'i özledi ancak oyuncu yeni bir mesleğe göz kırpıyor!.. 9

Aslı Enver’in instagram paylaşımlarının altına aralarında Serkan Altunorak, Nur Fettahoğlu, Başak Parlak, Ezgi Şenler ve  Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da ‘Çok güzelsin’ şeklinde yorum yaptılar.