Ana sayfa Dizi Haberleri Melike Güner yıllar sonra dizilere etkili bir dönüş yaptı!

Melike Güner yıllar sonra dizilere etkili bir dönüş yaptı!

tarafından ker_def

2 Haziran 1979 doğumlu olan ünlü oyuncu Melike Güner, yeni sezon ile birlikte dizilere geri dönüş yaptı. Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yalancılar ve Mumları isimli dizide yer alan oyuncu, uzun yıllar sonra sürpriz yaptı.

Mahallenin Muhtarları dizisi ile setlere adım atan oyuncu, 2000’li yılların başlarından itibaren üst üste projelerde yer aldı. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, İffet isimli dizideki Betül karakteri ile de hatırlanıyor.

2014 yılından sonra setlere ara veren oyuncu, 7 yıl aradan sonra yeniden dizilerde yer almaya başladı. Fiziksel açıdan değişimi ile de dikkat çeken Melike Güner, yeni dizisindeki performansı ile beğeni topladı.

Canlandırdığı “Şerife” karakteri ile izleyicinin beğenisini toplayan güzel oyuncuya sosyal medyada hayranlarından övgü dolu yorumlar geldi. Güner, “O güzel yorumlarınızın hepsini okudum, destekleriniz için çok teşekkür ederim” diyerek hayranlarının güzel mesajlarına yanıt verdi.

Melike Güner yıllar sonra dizilere etkili bir dönüş yaptı! 7

Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, hayranlarını çok mutlu etti.