Ana sayfa Sosyal Medya Gel Dese Aşk dizisine olan tepki Yeni Hayat’a da sirayet etti!

Gel Dese Aşk dizisine olan tepki Yeni Hayat’a da sirayet etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisi daha başlamadı ama eleştiriler başladı! Kanal D’nin Mart sonunda yayınlanması beklenen Yeni Hayat isimli dizisinin tanıtımları dijital ortamlarda devam ediyor. İzleyiciler de sosyal medya üzerinden yapım hakkında ilk fikirlerini paylaşıyor.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u başrolde buluşturan dizide oyuncular konusunda bir sıkıntı yok. Ancak dizinin aile kültürüne aykırı olduğu ve sürekli benzer yapımlar ekrana verilerek Türk Aile yapısının bozulması amaçlandığı şeklinde çeşitli yorumları sosyal medyada görebilirsiniz.

Yeni Hayat dizisinde Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Nevin ile Serkan Çayoğlu’nun hayat verdiği özel harekat eski askeri Adem Şahin evliler ve bir de çocukları var. Mutlu bir yuvası bulunan Adem, Tayanç Ayaydın’ın canlandırdığı Timur’un eşi Yasemin’in koruması olarak göreve başlayacak. Yasemin karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk ile Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Adem arasında bir aşk yaşanacak.

Dizide bir çocuğu ve mutlu bir yuvası bulunan Adem’in Yasemin ile aşk yaşaması üzerinden ilerleyecek olan senaryo izleyicilerin tepkilerini çekiyor.

Gel Dese Aşk dizisine olan tepki Yeni Hayat'a da sirayet etti! 8

Bazı yorumlar şöyle: “Neden hep evli insanların başkasına olan aşkı konu ediliyor?”

“Bu dizilerin amacı aile olan tek kalemizi yıkmak.”

“Evliler aşık oluyor. Ne bileyim o bunun kocasıyla bu onun karısıyla saçma sapan diziler çekiyorsunuz.”

“Çok sıkıldım evli kadınların başka bir adama aşık olmalarından. Aynı şekilde evli adamların da başka kadınlara birde kızı yerindeki kızlara kadınlara aşık olmalarından. Yeni nesile çok kötü örnek. Bunu sıradan bir durum gibi lanse etmelerinden çok sıkıldım. Ne örf kaldı, ne adet, ne namus, ne haysiyet…”

GEL DESE AŞK İLE AYNI TEPKİLER

Pazar akşamı atv ekranında ilk bölümü yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde de benzer bir durum var. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’i buluşturan dizide; 20 yıllık evli bir adamın eşi ve çocukları ile mutlu yuvasının arasına giren, kızı yaşındaki genç kadın ile yasak aşkı anlatılıyor.

Gel Dese Aşk dizisine olan tepki Yeni Hayat'a da sirayet etti! 9

Yeni Hayat ve Gel Dese Aşk dizileri aldatma, yaşlı erkek – genç kadın aşklarını normalleştirme, aile birliğini sarsma, örf-adetlere aykırılık gibi konularda sosyal medyada yoğun şekilde eleştiri almaya devam ediyor.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat yakında Kanal D’de başlıyor!

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat ne zaman yayınlanacak henüz açıklanmadı.