Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 3 Aralık Salı 407. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 3 Aralık Salı 407. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta 407. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yağmur Öz ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan o anları siz de izleyebilirsiniz.

10 puan ile Duygu hanım, günün en düşük puanını aldı. Elif hanım ise 11 puan aldı.14 puan elde eden Aydan hanım birinci oldu ve çeyrek altını kazandı. Yağmur hanım ise 13 puanda kaldı.

BUGÜNKÜ BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayten Hanım, Hülya Hanım ile girdiği tarz tartışmasında ilginç bir örnek vererek kendisini savundu!

Hülya Hanım, gelini ve oğlunun düğünlerinde gelinlik seçmede yaşanan sıkıntılardan bahsetti. Bu konu üzerine diğer kaynanaların görüşlerini bildirdiği sırada Ayten Hanım, Hülya Hanıma tarzı ile ilgili sataştı. İki kaynana arasında tarz savaşları başladı. Özellikle Ayten Hanımın kendi tarzını Lady Gaga ile örneklendirmesi odada kahkahalara neden oldu. Bu benzetme en çok Çiğdem Hanımı eğlendirdi. Kahkahaları odada yankılandı…

Yağmur, diğer gelinlerin giyim-kuşamını değerlendirdi!

Yağmur, mağaza geçmişi olduğunu söyleyrek gelinlerin kıyafetlerini yorumlamak istedi. Gelinler buna izin verince Yağmur’un kendilerini yorumlamalarını dinlediler. Verdiği puanlardan dolayı ufak ufak tartışmalar yaşansa da günün keyifli anlarındna birisiydi…