Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman dizisinin gurur verici özelliğini anlattı!

Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman dizisinin gurur verici özelliğini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi 3. bölümü ile 4 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin setinden Dizi TV ekibinin yaptığı röportajlar ve görüntüler büyük bir emeğin de görüntülere yansımasını sağladı.

Aslıhan Karalar dizide Burçin karakterine hayat vermekte. Sevdalısı Aybars’ın ölümü ise şanssızlığı oldu.

Aslıhan Karalar, dizide yer aldığı için çok mutlu. Özellikle de kostümlerle ilgili sanat grubunu övdü. El işçiliği ile yapılan kıyafetler için 150 kişilik bir ekip çalışmıştı.

120 karakter için özel kıyafetler yapıldı.

Karalar, “Kostüm ekibi zaten bütün kıyafetleri çok detaylı, özenle hazırlıyorlar. O dönem el işçiliği, detaylar alın teri ile yapılıyor işler. Birçok Osmanlı motifi kullanılıyor. Benim kıyafetim de çok güzel işlemeli.. Kemerler, taşlar, işlemeler hepsi detaylı, el işi ile yapıldığı için çok şanslıyız.O kıyafetleri taşıyabiliyor olmak da gurur verici” diye konuştu.

Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarında kadınların savaşçı ve cesur olduklarını anlatan Karalar, “Çalışkanlar, ellerinden her iş geliyordu. Eşlerine karşı sözleri geçiyordu. O dönemin içinde olmak, o dönemi yaşamak gerçekten çok özel bir duygu” ifadelerini kullandı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz: