Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta programı yeni sezona çok yakında başlıyor!

Gelinim Mutfakta programı yeni sezona çok yakında başlıyor!

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’den yeni sezon üzerine samimi açıklamalar… ‘’Bu sene tatili kısa tutuyoruz ve minicik bir aranın ardından izleyicilerimizle yeniden buluşacağız.’’

Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6’ncı sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi ekrana geliyor. Yeni sezona hızlı giriş yapmaya hazırlanan Nursel Ergin, samimi açıklamalarda bulundu.

‘’Gelinim Mutfakta’nın 6. Sezonu öncelikle hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Türk televizyonculuğunda bir programın 6. Sezonunu açması gerçekten büyük bir başarı. Bu sene tatili kısa tutuyoruz ve minicik bir aranın ardından izleyicilerimizle yeniden buluşacağız.’’ sözlerinde bulundu.

Yeni sezonda olacak değişimlere de değinen Nursel Ergin ‘’Bu sezon ödüller katlandı. Ayrıca yarışmada herkesi daha çok heyecanlandıracak, rekabeti de körükleyecek muhteşem değişimler yaptık. Her sene olduğu gibi bu sene de izleyicilerimizle rekabet dolu ve heyecanlı, bir o kadar da keyifli bir sezon geçireceğimizin sözünü verebilirim. Ekip olarak çok heyecanlıyız. Geçtiğimiz sezon izleyicimizin müthiş bir tevazusu ile çok güzel sonuçlar aldık bunu da bu sene katlamayı ümit ediyoruz. İddia ediyorum ki bu sezon diğerlerinden çok farklı olacak.” dedi.

Gündüz kuşağına renk katan, hem eğlendiren hem de kazandıran yarışma programı Gelinim Mutfakta 31 Temmuz Pazartesi’den itibaren yeni bölümleri ile hafta içi her gün Kanal D’de…