Ana sayfa TV Programları Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta ile kendini buldu!

Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta ile kendini buldu!

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta yarışmasını daimi olarak sunmaya başlayan Nursel Ergin’den samimi açıklamalar… Ünlü sunucu, “Gelin ve kayınvalidelerle aram çok iyidir, özellikle kayınvalidelere bayılıyorum” diye konuştu.

Kanal D’nin efsane yarışma programı Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Gelinim Mutfakta ile izleyici karşısına çıkan Nursel Ergin, heyecanını paylaştı.

Önceki hafta itibari ile programı devralan Nursel Ergin, halinden memnun. İşini aşkla yaptığını ifade eden ünlü sonucu, Kanal D’nin ilk kez yemek programı yaptığı kanal olduğunu da ifade etti.

Nursel Ergin, “Gelin ve kayınvalidelerle aram çok iyidir, özellikle kayınvalidelere bayılıyorum. Ben işimi aşkla yapıyorum. Buda izleyicilerimize geçmiş olacak ki bir hafta konuk olarak davet edildiğim programın sürekli sunucusu oldum. Ayrıca, Kanal D benim ilk yemek programımı yaptığım kanalım. O yüzden kendimi burada çok konforlu hissediyorum. Umuyorum ki bizim programı çekerken hissettiğimiz duygular izleyiciye geçer ve çaylarına, kurabiyelerine keyifle eşlik ederiz” açıklamasını yaptı.

Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile hafta içi her gün Kanal D’de…