Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 10 Kasım 17. bölümde gizemli gelişmeler!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 10 Kasım 17. bölümde gizemli gelişmeler!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 17. Bölümünde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı: Kıvanç’ın kendisini tanıdığını öğrenen Sadi geri adım atmaz ve Derya’dan uzak durmasını yineler. Sadi, Kıvanç’ın söyledikleri hakkında doğruluğunu araştırması için Yaver’e görev verir. Fakat küçük bir yanlış anlaşılma Kıvanç’ın hayatını tehlikeye atar. Sadi, Yaver’i durdurabilecek midir?

Tamirhanedeyse Araz’ın dönüşü kutlanır. Aylin’in Araz’la konuşmak için tamirhaneye gelmesi Sevda’nın sert tepki vermesine neden olurken, Aylin’e ziyarete gelen Gizem ve Mert karşılaştıkları manzarayla şaşkına döner. Aslı’nın yüzme dersinde ona eşlik eden Gizem hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Gizem’in merhameti Rıza’ya tek emanetini geri verirken torununu ziyaret etmek isteyen dedesi köşke gelir.

Aylin’in Cengiz’in okula yaptığı baskınla ilgili duruşmasında tüm arkadaşları yanındayken büyük bir travma yaşayan Oğuz kızının yanına gidemez. Esra ve Oğuz yaşadıklarının etkisindeyken kapıya gelen davetsiz misafir, bitti sanılan her şeyin yeniden başlayacağının göstergesi olur. Aylin meraklı gözlerle beklerken Oğuz her şeyi bir kenara bırakıp kızının yanında olacak mıdır?

Songül babasının kasetteki konuşmasını tam olarak anlayamaz. Kaseti emniyetteki kriminal laboratuvara götürür ve seslerin temizlenip babasının sesine ulaşılmasını ister. Kriminalden mutlulukla ayrılan Songül’e akşama doğru gelen haber tüm umutlarının tükenmesine neden olur.

Servet, Songül’ün bir adım daha önüne geçtiğini düşünürken Sadi Payaslı’nın küçük bir hamlesini hesaba katmamıştır. İkili ses kaydına ulaşabilecekler midir?

Dizinin oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 10 Kasım Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.