Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde milli birlik adımları dikkatlerden kaçmıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde milli birlik adımları dikkatlerden kaçmıyor!

tarafından ker_def

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin özel günlerde farkındalık yaratma ve toplumsal birlikteliği öne çıkartma konusunda önemli mesajlar vermekte olduğunu gözlemliyoruz. Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve konseptini tasarladığı dizi, perşembe akşamları gayet başarılı şekilde yoluna devam ediyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisi de rollerinin hakkını veriyor ve Sadi ile Songül çiftine de ilgi büyük. İki başarılı oyuncunun güçlü uyumu ve yüksek enerjisinin de izleyicilere yansıdığını, reytinglerin gayet iyi geldiğini söylemek gerekiyor. Dizinin özel günlerle ilgili tarihi bilinci ayakta tutmak ve millet olma gerekliliği olan milli birliğe dikkat çekme konusunda önemli mesajlar verdiğine zaman zaman şahit oluyoruz.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde milli birlik adımları dikkatlerden kaçmıyor! 7

Bu mesajlardan birisi de geçtiğimiz 10 Kasım günü yayınlanan 17. bölümde verildi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde diziden verilen mesaj izleyicileri de çok duygulandırdı.

Atatürk’ün anıldığı sahneyle seyircilerin kalplerine dokunan dizi zaman zaman verdiği bu milli birlik ve beraberlik temaları ile takdirle karşılanıyor. Sadi Payaslı’nın öğrencisine Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini, ona olan büyük sevgimizi ve bizler için önemini anlattığı sahnede şu sözler alkış topladı: “Hakkını helal et Atam! Olmasaydın olmazdık…”

Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin karşısında Sadi Payaslı’nın duygulandıran sözleri de izleyicilerin içine işledi. Ertan Saban’ın bu sahnelerdeki duygusallığı öne çıkartan performansı da etkinin artmasını sağlayan bir unsurdu.

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan gibi önemli isimler bulunuyor.