Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Ada Masalı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen hafta Star TV ekranında ilk bölümü yayınlanan Ada Masalı yaz sezonuna fırtına gibi bir giriş yaptı. Her şeyiyle izleyici tarafından çok sevilen dizinin ikinci bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı daha ilk bölümüyle sosyal medyada büyük ilgi gördü, iyi bir reyting aldı. Aynı gece Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu’yla büyük bir mücadele içindeki dizi, rakibini hem sosyal medyada hem de reytinglerde geride bıraktı.

Ay Yapım tarafından çekilen Ada Masalı’nın ikinci bölümü 22 Haziran Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümün tanıtımı da izleyiciyle buluştu. Fragman yayınlanır yayınlanmaz izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Dizinin geçen hafta yayınlanan ilk bölümde Haziran ile Poyraz tanıştı ve beraber unutulmaz bir gece geçirdi. Adalı Poyraz’la şehirli Haziran her ne kadar birbirinden çok farklı görünse de zıt kutuplar birbirini çeker misali aralarında müthiş bir kimya oluştu. Bu kimya izleyici tarafından da çok tutuldu.

Ancak aradaki sır ortaya çıktığında Poyraz’ın tepkisi ne olacak? Haziran ve Poyraz’ın ilişkisi nereye varacak. İlerleyen bölümlerde göreceğiz.

Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor.

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından yazılıyor.