Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey’de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı!

Gökçe Bahadır’a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey’de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, Fox TV’nin yüzünü güldüren bir yapım. Dizi, reytingleriyle bu hafta Total’de 6. ve AB kategorisinde de 2. sırada yer almayı başardı.

12. bölümü yayınlanan dizide Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Yazkan ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk rol alıyor.

Sumru Yavrucuk’un oynadığı Çolpan’ın kızları Azra’yı Gökçe Bahadır, Sanem’i Gökçe Eyüboğlu ve Güneş’i de Tülin Yazkan oynamakta. Başarılı bir yapım olan Evlilik Hakkında Her Şey’de dramatik hikayenin yanı sıra kimi zaman komedi unsurlarının da eklendiği sahneler yer alıyor.

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 13

Dizi, güçlü kadrosu ile olduğu kadar hikayesi ve değişen konuk oyuncuları ile de dikkatleri çeken bir yapım. Bu hafta yayınlanan 12. bölümdeki bir sahne ise görenleri hem şaşırttı hem de çok güldürdü.

Bir dava için takip ettikleri bakıcı bir kadının adresine ulaşmak isteyen Azra ve Sanem, Yıldırım’ın şaşkın bakışları arasında küçük bir oyun oynadılar.

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 14

Azra ve Sanem, Mehtap isimli kadını kargo şirketinden arıyormuş gibi yaptılar. İlk önce Sanem, kargo getirdiklerini ama evde kimseyi bulamadıklarını söyleyip kargo takip için hızlıca bir numara bırakıp kapattı.

Sonrasında kadının büroyu aramasını sağlayan iki kardeş, şovlarına başladılar! Azra, telesekreter gibi konuşarak Mehtap’ın adresi vermesini sağladı.

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 15

Gökçe Bahadır, bu sahnede o kadar iyi bir tonlama yaptı ki ses tonuyla, vurgusuyla adeta telesekreter gibi konuştu. Bahadır’ın bu başarılı performansı ve sahnede iki kardeşin durumla eğlendiği o sahne, izleyenleri kahkahaya boğdu. Cevher kardeşler Sanem ve Azra şov, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Diziyi izleyenler bu sahneye bayıldıklarını ve kahkaha attıklarını anlattılar mesajlarında. İşte o çok güldüren sahne…

İşte dizideki o sahneye gelen yorumlardan bazıları…

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 16

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 17

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 18

Gökçe Bahadır'a inanamayacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey'de bir sahne vardı ki yerlere yatırdı! 19