Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas, Aziz dizisinde başrolün hakkını veriyor!

Simay Barlas, Aziz dizisinde başrolün hakkını veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Aziz dizisinin üç başrol oyuncusundan birisi Simay Barlas oldu. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez, zaten kariyerlerini ispatlamış isimler. Simay Barlası’ın Aziz dizisi için başrolde yer aldığı ortaya çıkınca, bu seçimi sorgulayanlar olmuştu. Ancak Simay Barlas, kendisinden beklenenin de üzerine çıkarak herkesin hayranlığını kazandı.

Aziz dizisinde Efnan karakteri ile köylü güzeli olarak izleyicilerle buluşan Simay Barlas, 2015 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Paramparça dizisindeki Öykü karakteri ile ilk kez izleyici karşısına çıkan oyuncu, 6 yılda büyük bir tecrübe kazandı.

Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane, Zalim İstanbul ve Bir Annenin Günahı isimli yapımların ardından oyuncuyu Aziz dizisinde görüyoruz… Dizinin Cuma akşamları hem reytingleri çok iyi geliyor hem de çok başarılı bir oyuncu kadrosu var. Simay Barlas da başrolün hakkını vererek ilerliyor.

Simay Barlas, Aziz dizisinde başrolün hakkını veriyor! 8

Zalim İstanbul dizisinde Damla isimli yan karakterde yer alırken, Aziz dizisinde başrolde kendisine fırsat tanınması oyuncu adına büyük bir şans oldu. Bu şansını da iyi değerlendiren Simay Barlas, kısa sürede dikkat çekti ve hayranlık uyandırdı.

Şu sıralarda Blu TV’de Yeşilçam isimli dizide başrolde yer alan tecrübeli oyunculardan Selin Şekerci, instagram hesabından Simay Barlas’ı öven bir mesaj paylaştı.

Birçok kişinin duygularına da tercümen olan Selin Şekerci, meslektaşını şu sözlerle övdü: “Simay Barlas’ı aşırı beğeniyorum, ne güzel oynuyor, benim canım. Sanki ben doğurdum öyle seviyorum maşallah.”

Simay Barlas, Aziz dizisi ile birlikte kendisini daha da iyi şekilde ifade etmeyi başardı ve oyunculuk yolculuğunda önüne gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi.

Simay Barlas, Aziz dizisinde başrolün hakkını veriyor! 9