Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır’ın hayranlarına büyük bir sürprizi var, ay sonu geliyor!

Gökçe Bahadır’ın hayranlarına büyük bir sürprizi var, ay sonu geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İzmir’in Kızları isimli müzikal oyun ile pandemi öncesinde sahnelere çıkan ve başarılı performans sergileyen, sesiyle de Sezen Aksu şarkılarına hayat veren Gökçe Bahadır, hayranlarını da çok mutlu etmişti.

Ancak pandemi yasakları nedeniyle sahne sanatları ertelenince Gökçe Bahadır da 1 yıldır İzmir’in Kızları projesinden uzakta kaldı. Bu gösteri için dans eğitimleri alan, şan dersleriyle de kendisini geliştiren oyuncu, yeniden sahnelere de dönmek arzusunda.

Pandeminin oyunculuk yapan kendisinin değil ama müzisyenlerin büyük şanssızlık yaşadığı bir dönem olduğunun altını çizen Gökçe Bahadır, bu süreçte Kulüp isimli Netflix dizisinde çalıştığını ve kendisini şanslı hissettiğini anlattı.

Gökçe Bahadır, “Biz biraz daha şanslıyız bu açıdan, diziler devam ettiği için. Ama herkese Allah kolaylık versin. Şu süreç bir an önce bitecek ve inşallah önümüzdeki kış çok daha güzel bir kış olacak diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Galaların, konserlerin, tiyatroların ve sinemaların olduğu bir kış olmasını isteyen Gökçe Bahadır, aşı sırası geldiğini ve kendisinin de aşı olacağını anlattı.

Müzik konusunda bir sürprizi olacağını da anlatan Gökçe Bahadır, 9 kadın oyuncunun olduğu bir şarkı projesinde yer aldığını anlattı. Gülse Birsel’in şarkısının da çıktığını hatırlatan Bahadır, “9 Kadın oyuncu olarak Emir Ersoy’un albümünde şarkı söyledik. Bilindik şarkıları farklı versiyonlarda söyledik. Bu ay sonu albüm çıkacak” şeklinde konuştu.

Bergen filminden bir teklif gelmediğini ifade eden Gökçe Bahadır’ın fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı.