Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinin rakiplerini çok kıskandıran bir özelliği var!

Ömer dizisinin rakiplerini çok kıskandıran bir özelliği var!

tarafından ker_def

Ömer dizisi Star TV ekranında ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başarılı performansları ile isimlerini konuşturdukları dizinin hikayesi de oldukça etkileyici devam ediyor.

Pazartesi akşamları çok etkileyici ve birbirinden farklı dizilerin izleyicilerle buluştuğu bir gün. Böyle sert bir rekabet yaşanmasına rağmen, Ömer dizisinin kendi kemik izleyici kitlesini tatmin edebilmesi önemli bir detay.

Dizinin güçlenerek devam eden hikayesi, milyonları Star TV ekranına bağlıyor. Bu durum da dizinin istikrarlı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor ve bu noktada diğer birçok yapımdan ayrışıyor.

Ömer dizisindeki istikrarlı reytingler ilk başladığı sezondan bu yana en dikkat çeken detay oldu.

Dizinin 34. bölümünde yaşanan düşüşün ardından, hemen bir yükseliş yaşanması bekleniyordu ve 35. bölüm reytingleri bu gerçeğinin yeniden hatırlanmasını sağladı.

Bir önceki haftaya göre Ömer dizisinin 34. bölümde tüm izleyici gruplarında iyi bir yükseliş sergilemesi, son dönemde yaşanan izleyici kayıplarının telafi edilmesi olarak kabul ediliyor. 6’lı oranlardaki reytingleri ile sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak gösterilen Ömer dizisi, ayrıca birincilikler elde edebiliyor ve başladığı günden bu yana da istikrarlı bir görüntü çiziyor.