Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde başarının mimarları Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı oldu!

Ömer dizisinde başarının mimarları Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı oldu!

tarafından ker_def

İkinci sezonu devam eden Ömer dizisi, eğer pazartesi akşamları çok iyi reytingler ile ilerlemeye devam ediyor ise bu başarının altında başrolde yer alan Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın rolü çok büyük. İyi bir oyunculuk sergileyen iki ünlü isim de birbirleri ile çok uyumlu bir dizi çifti oldu.

Aralarındaki yaş ve deneyim farkına rağmen Ömer dizisinin hayranları hikaye gereği yaşanan bu durumu kabullendi ve onların aşkına odaklandı.

Ömer ile Gamze arasında yaşananların her hafta izleyicileri daha da çok şaşırttığı bir süreç devam ediyor. Geçen sezon çok başarılı ve istikrarlı reyting elde eden Ömer dizisi, aynı süreci yeni sezonda da sürdürüyor.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı da Hello dergisindeki röportajda birbirlerinden övgüyle bahsetti. Dizinin başarısında iki oyuncunun etkileyici işbirliği, güçlü uyumu ve özverili çalışmaları önemli bir yer tutuyor.

Gökçe Bahadır, dergide yer alan röportajında partneri için şöyle konuştu: “”Bu Selahattin ile ilk işimiz ve ilk tanışmamız. Buna rağmen birbirimizi sanki daha önceden tanıyormuşuz gibi rahattık. Aramızda iyi bir enerji oluştu. Selahattin’i öncelikle bir insan olarak seviyorum, bir oyuncu olarak da çok başarılı buluyorum.”

Selahattin Paşalı da tecrübeli oyuncu Gökçe Bahadır ile kamera karşısına geçmekten dolayı çok memnun. Oyuncu, yaptığı açıklamada partneri için şöyle konuştu: “”Gökçe, kalbi ve ruhuyla oynayan bir oyuncu. Kendini ana bırakma ustası. Ama ben sadece oyunculuğunu izlemiyorum. Kariyerinin 20’nci yılında hala sete getirdiği neşe ve pozitiflik, hayranlık uyandırıcı. Ona sahip olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.”

Onların birbirlerine sahip çıkan sözleri de Ömer dizisi hayranlarını hem memnun etti hem de setteki uyumun sözlere de yansımış olması dikkatlerden kaçmadı.