Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ders verdi, Kardeşlerim kıl payı birinci oldu!

Gönül Dağı ders verdi, Kardeşlerim kıl payı birinci oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında ikinci sezona devam eden Gönül Dağı dizisi eski yüksek reyting elde ettiği günlerine yavaş yavaş dönüyor… Berk Atan ve Gülsim Ali ilhan’ın başrollerinde yer aldığı dizi geçen sezon tüm kategorilerde çok iyi reytingler elde ederek yoluna devam etmişti.

Kardeşlerim dizisi başlayana kadar cumartesi rekabetinde rakipsiz olan dizi, atv’nin projesi ile tüm kişiler kategorisinde büyük bir rekabete girişti. Bu rekabet her iki dizinin ikinci sezon ile ekrana döndüğü şu günlerde de yaşanıyor…

Kardeşlerim dizisi tüm kişiler kategorisinde çok küçük bir farkla Gönül Dağı dizisinin önüne geçerek birinciliği elde etti. Ortalamanın çok üzerinde oranlar elde eden atv dizisi için her şey yolunda gidiyor. Kardeşlerim AB grubunda üçüncü durumda bulunurken, ABC1’de ise ikincilik geldi…

Gönül Dağı ders verdi, Kardeşlerim kıl payı birinci oldu! 13

Gönül Dağı dizisi ile Kardeşlerim’in tüm kişiler kategorisindeki rekabeti sezon boyunca devam edecektir.

Gönül Dağı dizisi ise bildiğiniz gibi. Tüm kategorilerde reytingler çok iyi geldi. Bu durum dizinin geçen sezon elde ettiği başarıyı tekrarladığı anlamına geliyor. Geçen sezon olduğu gibi AB ve ABC1 gruplarının bir numarası olan Gönül Dağı, ekran başındakilere ise keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Dizi tüm izleyici gruplarında çok iyi reytingler elde ederek aslında büyük bir ders vermeye devam ediyor. İzleyicilerin ne bekleyip, ne beklemediği konusunu dizinin çok iyi özetlediğini anlatan bir reyting tablosu görüyoruz.

atv ve TRT1 dizilerinin Cumartesi rekabetinde geride kalan Fox TV’nin Son Yaz dizisi ise, çok kaliteli bir yapım olmasına rağmen düşük oranlarla yoluna devam etmeye çaba harcıyor.