Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin son reytingi final tehlikesini güçlendirdi!

Son Yaz dizisinin son reytingi final tehlikesini güçlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisinin reyting sonuçları iyi gelmiyor. İkinci sezona çok başarılı bir hikaye ile başlayan Son Yaz dizisine katılan yeni oyuncular da hikayenin gelişmesini sağladı…

Son Yaz dizisinde yeni dönem çok etkili şekilde ekran macerasına başladı. Dizinin sıkı hayranları gelişmelerden son derece memnun. Oyunculuk performansları ve güçlü bir hikaye sunumunun ortaya konulması Son Yaz adına büyük bir başarı olarak ortada duruyor.

Ancak reytingler noktasında diziden gelen sinyaller hiç iyi değil.. Fox TV’nin beklentilerinin altında gelen reytinglerin bir türlü yükselmemesi ise stresin artmasına neden oldu. Pazar akşamları başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinin düşük reytingler sonrası 5. bölümde final kararı alındığı ortada. Yani Fox TV, elinde yeni diziler olduğu için düşük reytingler getiren bir diziyi yayında tutmak istemiyor.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Son Yaz, ne kadar kaliteli bir yapım olursa olsun reytinglerini yükseltemediği için artık final tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Son Yaz dizisinin son reytingi final tehlikesini güçlendirdi! 2

21 bölüm süren ilk sezonun ardından ikinci sezonda 3 bölüm yayınlandı. Ancak bu 3 bölümde de reytingler hep ortalamanın altında kaldı. 2 Ekim Cumartesi günü tüm kişiler kategorisinde 13. sıraya kadar düşen bir Son Yaz performansı gördük. AB ve ABC1 gruplarında altıncı olan dizinin reyting oranları final kararı alınan Uzak Şehrin Masalı’ndan biraz daha iyi durumda.

Sonuç olarak Fox TV’nin elinde Elkızı, Mahkum, Elbet Bir Gün ve ismi değiştirilmesi beklenen İmkansız gibi yeni yapımlar olduğu için Son Yaz’ın ekran macerasını uzun süre devam ettirmesi bu reytinglerle pek de mümkün görünmüyor.