Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül dağı dizisi 107. bölümde Veysel kurtulacak ama sorunlar bitmeyecek!

Gönül dağı dizisi 107. bölümde Veysel kurtulacak ama sorunlar bitmeyecek!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren gönüllerde taht kuran, üç sezon boyunca reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın yüz yedinci bölümü, 30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar. Veysel’in uyanmasıyla herkes rahat bir nefes alır. Ancak tahlil sonuçları iyi çıkmamıştır. Acı haberi duyan Veysel’in tepkisi ne olacaktır?

Muammer, Taner’i affedebilmek için bir şart sunar. Taner bir yandan soruşturma için ifade verirken bir yandan amcasının öfkesiyle karşılaşır. Amcaoğulları, Veysel’i hayata döndürmek için ne yapacaktır?

Erkan ve Yeşim’in magazinde aşk haberi çıkar. Erkan yanlış anlaşılmayı nasıl düzeltecektir?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle 30 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…