Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi hayranları Ferit’in yeni hamlesine çok şaşıracak!

Yalı Çapkını dizisi hayranları Ferit’in yeni hamlesine çok şaşıracak!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 39. Bölümü ile 29 Eylül Cuma 20.00’de Star’da yayınlanacak. İkinci sezona fırtına gibi başlayan çok iyi reytingler elde eden ve sosyal medyada da sürekli gündemde yer alan Yalı Çapkını dizisi yepyeni bir bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin gibi iki etkili oyuncuyu kadrosuna katan dizinin yeni bölümünde yine dikkat çeken olaylar bulacaksınız. Özellikle de Ferit’in şaşırtan hamlesi tüm izleyicilerin dikkatini çekecek. 29 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Ferit, yalıda olanlardan sonra Seyran’la Kazımlara gider ve orada kalmaya karar verir. Kazımlarda olmanın keyfini çıkaran Ferit, Seyran’a istediklerini yaptırmanın da yolunu bulmuştur.

Seyran ise Ferit’in Kazım’a uymasından endişelenir. Nükhet, yaşananlardan sonra Kaya’yla konuşur ve onu da alıp Kazımlara gider. Ferit’in Talih’le ilk seansı beklenmedik bir gelişmeye sahne olur.

Ferit, bundan sonra kuracağı hayatı düşünerek Halis ile konuşmaya yalıya gider. Halis’in net tavrı karşısında Ferit de tüm yalıyı şaşırtan başka bir hamlede bulunur.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide yer alan oyuncular şu isimlerden oluşuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 29 Eylül Cuma 20.00’de Star’da.