Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 97. yeni bölümde hüzün rüzgarı da esecek, eğlenceli anlar da yaşanacak!

Gönül Dağı dizisi 97. yeni bölümde hüzün rüzgarı da esecek, eğlenceli anlar da yaşanacak!

tarafından ker_def

Üç sezondur TRT 1 izleyicilerinin gözdesi olan ve her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, 13 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek 97. Bölümünde hem hüzün rüzgarları estirecek hem de izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek… Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 3. sezonu devam ediyor. Dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılıyor ve projenin 4. sezonda da ekranda olması yönünde beklentiler bulunuyor.

Peki 97. yeni bölümde neler olacak? Roket geliştirme işiyle uğraşırken ustaların yarı yolda bıraktığı amcaoğulları, zor anlar yaşar. Ancak ziyaretlerine gelen sürpriz kişiden gelen gurbetteki cazip iş teklifi, onların kafalarını karıştıracaktır. Mucit gençler, bu muhteşem teklife ne cevap vereceklerdir? Doğup büyüdükleri bozkırı, ailelerini, sevdiklerini bırakıp hayallerinin peşinden mi gidecekler, yoksa bozkırdaki hayat mücadelesine devam mı edeceklerdir yeni bölümde izleyeceğiz.

GEDELLİ’DE PEKİN ÖRDEĞİ VAR MI?

Asuman, televizyondaki bir programda portakallı Pekin ördeği tarifini izleyince canı Pekin ördeği ister. Bunu Cemile’yle paylaşınca o da aşerir. Peki Gedelli’de Pekin ördeği bulmak mümkün müdür? Veysel ve Ramazan, Pekin ördeği bulmak için köy köy dolaşmaya başlarlar. Peki Pekin ördeğini bulabilecekler mi? Hayvanları çok seven ve can dostu olarak gören Ramazan’ın Pekin ördeği sevdası ve Veysel’le yaşadıkları komik macerayı Gönül Dağı’nda ilgiyle izleyeceksiniz.

SELAMİ’Yİ BEKLEYEN GÜZEL SÜRPRİZ…

Müzik yapımcısının Garip’le birlikte albüm çıkarma teklifini reddeden ve müziğe küsen Selami’yi bu bölümde müthiş bir sürpriz bekliyor. Hayat arkadaşı Keriman, onun üzülmesine ve müziği bırakmasına daha fazla dayanamaz ve ipleri eline alır. Keriman’ın eşine yapacağı bu güzel sürprizi 97. Bölümde seyredeceğiz.

RIFAT’IN ALACAĞI YANLIŞ KARAR…

Mihriban ve Rıfat’ın bebek sahibi olması için yüklü miktarda tedavi masrafı çıkar. Rıfat, bu konuda büyük üzüntü çeken karısını mutlu etmek için pişman olacağı bir şey yapmak zorunda kalır…

BARIŞ’IN VETERİNERLİK MACERALARI YİNE ORTALIK KARIŞTIRACAK…

Kasabaya geldikten sonra yaptıklarıyla ortalık karıştırmaya devam eden Barış’ın veterinerlikle ilgili yaşacağı yeni maceralar, Kenan ve Elif’i zor durumda bırakacaktır. Selma öğretmene de yaklaşmaya çalışan Barış, nasıl bir tepkiyle karşılaşacaktır?

Gönül Dağı, izleyenleri güldüren ve duygusal anlar yaşatan 97. Bölümüyle yine ilgi odağı olacak.