Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde senaristler işe uyandı, Ferit Korhan üzerinden değişimin sinyali verildi!

Yalı Çapkını dizisinde senaristler işe uyandı, Ferit Korhan üzerinden değişimin sinyali verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde hikayenin gidişatına yönelik önemli bir değişimin izlerini 32. yeni bölümde bulacaksınız. Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit Korhan karakterinin fenomen bir dizi karakterine dönüşmeye başladığının ilk önemli işaretleri yeni bölümde verilecek.

Cuma akşamı yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisinin 32. bölümünde Ferit artık zincirlerini kıracak, kendine yeni bir yol çizecek ve gerekirse herkesi karşısına alarak rüzgar estirecek gibi bir hava ortaya çıktı. Senaristlerin özellikle kısır bir döngüye dönüşmeye başlayan hikayeyi açmak, yeni olaylar ile Yalı Çapkını dizisini ikinci sezona güçlü taşımak adına Ferit karakteri üzerinden güçlü bir hikaye dönüşümüne başladığının izlerini yeni bölümde bulacaksınız.

“Ferit yine rüzgar estirecek” beklentisi içindeki birçok izleyici de bu değişimden memnun kalacak gibi gözüküyor. Ferit ile Pelin arasındaki ilişkinin nereye gideceği, Seyran’ın ne yapacağı gibi birçok soru işareti bulunuyor. Ancak dizinin bazı hayranları da senaristlere bir konuda sitemde bulunuyor.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Ferit ile Seyran arasında büyük bir hesaplaşma, yüzleşme yaşatılmaması durumunun garipliğini sorgulayan dizi hayranları, başrol çiftinin eksik yönlerini şu sözlerle ortaya koyuyor:

“32 bölüm oldu, siz bu çifte hala bi yüzleşme yazmadınız farkında mısınız? Dilenmesi gereken özürler dilenmedi, yapılması gereken itiraflar yapılmadı, sağlam replikler yazılmadı. Anca her bölüm ağlıyorlar ama artık bu da geçmiyor. İletişim diyoruz. İnsanlar her hafta Ferit’in ya da Seyran’ın ağlamasını izlemekten çok sıkıldı. Sürekli tekrara düşüyorsunuz.”

Yalı Çapkını dizisinde senaristler işe uyandı, Ferit Korhan üzerinden değişimin sinyali verildi! 7

İşte dizi hayranlarının senaryoya yönelik eleştirilerine bir yanıt olarak 32. yeni bölümde Ferit’in değişmeye başladığının göstergelerini görebilirsiniz.

Dizide her şeyin yarım kaldığını düşünen izleyiciler, senaristin yeni ataklarını nasıl karşılayacak bilinmez. Ancak seyirciye artık bazı sahneleri, duyguların geçmediğini ve izleyicilerin ilk sezonda Yalı Çapkını’na çok yoğun bir ilgi gösterse de sezon sonuna kadar senaryonun nasıl ilerleyeceğinin, ikinci sezondaki izlenme oranları için de çok önemli olacağını hatırlatmak lazım.

Senaristler dizinin hayranlarının eleştirilerini iyi okumalı ve isyanını görmeli. İlk sezon sonuna doğru gelinen bu noktada yaz arası öncesi senayo için çok kritik bir noktaya gelindiği ortada.

Ferit ile Seyran’ın bir yüzleşme yaşaması ve bağırmak, ağlamak dışında güçlü repliklerle dolu sahneler ortaya konulması iyi olacak gibi gözüküyor.