Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi büyük bir mücadelenin içine girdi!

Gönül Dağı dizisi büyük bir mücadelenin içine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi şimdiye kadar 24 bölüm yayınlandı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde son dönemde koronavirüs sıkıntıları yaşanmıştı.

Hem Selami’ye hayat veren Eser Eyüboğlu hem de Taner’i canlandıran Berk Atan’ün üst üste koronavirüse yakalanması sette çalışmaların durmasına neden olmuştu. Gönül Dağı ekibi bu durumu stok bölümleri olmasıyla izleyiciye hissettirmeden atlattı. Ancak dizinin başında ciddi bir tehlike belirdi…

Tüm kişiler kategorisinde artık atv’nin Kardeşlerim dizisi ile büyük bir rekabetin kapıları açıldı. 17 Nisan Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisi küçük bir farkla da olsa Gönül Dağı’nı geride bırakarak birincilik kürsüsüne oturdu. Bundan sonra artık mücadele dönemi başladı. Gönül Dağı, AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler almaya devam etse de artık tüm kişiler kategorisinde çok güçlü bir rakip var.

Kardeşlerim’in önlenemez yükselişi sonrasında tüm kişilerde ikinci sıraya gerilen TRT1 dizisi yine de izleyicisini kaybetmedi ve güçlü durmaya devam ediyor. Her hafta bundan böyle birincilik yarışı büyük dikkat çekecek.

24 Nisan Cumartesi akşamı 25. yeni bölümü yayınlanacak olan dizide hikaye izleyicileri mutlu etmeye devam ediyor. İzleyiciler Sefer ile Zahide aşkının nereye doğru gideceğini de çok merak ediyor. Sosyal medyada izleyiciler, “Sefer’in bir kere de yüzü gülsün artık. Sefer’in mutlu olmasını istiyoruz. Sefer ile Zahide’nin arası bozulmasın” diye yorum bırakıyor.

Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.