Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisindeki düşüşün perde arkası!

Yasak Elma dizisindeki düşüşün perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4.sezonu ile Fox TV ekranında yoluna devam eden Yasak Elma dizisinde son haftalarda hem hikayede hem de reytinglerde bir düşüş gözleniyor. İzleyici ilgisinin de azaldığı dizinin çekimlerine tüm hızıyla devam ediliyor.

Şahika, Ender ve Yıldız karakterleri arasında yaşananlar artık izleyicileri eskisi kadar çok cezbetmiyor… Yasak Elma’nın reytinglerindeki düşüş de zaten hikayenin artık izleyiciyi sıkmaya başladığını anlatıyor. Dizinin yapım kadrosu sıklıkla hikayede yenilikler yapıyor. Zaman atlaması ile roller bir anda değişiyor, hikaye çok farklı bir rotaya sapıyor. Ancak yine de istenilen ilgi yükselmesi gerçekleşmiyor. Peki bunun nedeni ne?

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bugünkü köşe yazısında Yasak Elma dizisnideki sorunun temeline değindi. Yasak Elma dizisinde karikatürize karakterler var ve artık bu karakterler izleyiciyi yakalamakta zorluk çekiyor.

“Elma yasak olmaktan çıktı” diye yazan Sina Koloğlu’nun Fox TV’nin dizisiyle ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Psikolojik çok dizi var. Çok fazla böyle dizi yok aslında. Çok fazla ‘karikatürize’ karakterlerden oluşan, ‘psikolojik’ diziler var. Sorun da buradan kaynaklanıyor. Elma yasak olmaktan çıktı!

Ev ahalisinin listesindeydi ‘Yasak Elma’. Artık değil. “Şu Şahika’ya bir ev bulun. Ender ile dip dibe. Baydı artık” dediler. Kendini tekrar etmeye başladı. Uzun dizi hastalığının belirtileri diyelim.”

Yasak Elma dizisinde 19 Nisan Pazartesi akşamı 107. yeni bölüm yayınlanacak. Yeni bölüm reytingleri de çok merak ediliyor. Aşağıda yeni bölümden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.