Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi veda ediyor ama güzel de bir sürpriz yapacak!

Gönül Dağı dizisi veda ediyor ama güzel de bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 30. bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi, sezon finali yapıyor. İzleyiciler üzgün… Bu akşam yayınlanacak olan 30. bölümden sonra izleyiciler yaz arası verilmesinden dolayı üzgün.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, kurban bayramında ise izleyicilere sürpriz yapacak. Dizinin ekibi sadece bayrama özel bir bölüm hazırlıkları yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş bu konuyla ilgili kulis bilgilerini aktardı.

Gönül Dağı dizisi, bu sezon TRT1 ekranlarında çok iyi reytingler alan dizilerden birisi oldu. Hikayesi ve etkileyici karakterleri ile öne çıkan dizinin reytingleri de hep çok iyi geldi ve birinciliklerin abonesi oldu.

Gönül Dağı’nın 30 bölümlük ilk sezon performansı büyük bir başarıyı anlatıyor. Dizi, Köprü Film imzası taşıyor. Eskişehir’de çekilen dizinin kurban bayramında yayınlanacak olan özel bölümüne Savaşçı dizisinde Akkız karakterine hayat veren Zerrin Sümer de konuk oyuncu olarak katılacak.

Bayrama özel bölüm ile birlikte yaz ortasında Gönül Dağı dizisi hayranları büyük sürpriz yaşayacak. Gönül Dağı dizisinin bu akşam saat 20.00’daki 30. bölümünden ikinci fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.