Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş’in yeni dizideki arkadaşları tek tek ortaya çıkmaya başladı!

Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş’in yeni dizideki arkadaşları tek tek ortaya çıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Renan Bilek, 1 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüyor! Uzun yıllardır ekranlarda yer alan Renan Bilek, çok güçlü karakterlere hayat veren ve akıllarda kalıcı olan bir isim. Öyle Bir Geçer Zamanki isimli dizide canlandırdığı Süleyman karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, ardından da birçok farklı dizide farklı karakterlere hayat verdi.

Doksanlar dizisinde Bekir olarak izlediğimiz oyuncu, Yeşil Deniz’de ise Hilmi’ye hayat vermişti. Yeni Gelin dizisinde Kamil olarak akıllarda kalan oyuncu, Sevgili Geçmiş dizisinde ise Komiser Akif oldu. Oyuncu son olarak ise Çatı Katı Aşk isimli geçen yaz yayınlanan Kanal D’nin romantik komedi dizisinde yer almıştı.

1 yıllık aranın ardından oyuncu için yeni bir dizi gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, İçimizden Biri isimli yeni diziye katılan oyuncu, yakında yeni bir karakter ile ekranda yerini alacak.

İçimizden Biri isimli dizide Renan Bilek ile birlikte Mustafa Avkıran’ın da yer alacağı ortaya çıkmıştı. Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler’in başında olduğu ekip, yeni dizi için çalışmalarına devam ediyor.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yakın zaman içinde Ege’de çekimlerinin başlayacağı belirtiliyor. Kuzey Yıldızı’nda Feride olarak izlediğimiz Gizem Güneş de bu yapımda yerini aldı. Genç oyuncu için yeni dizi kariyer yükselişi açısından çok önemli bulunuyor.

Ersoy Güler, dizinin hem yönetmeni hem de senaristi konumunda.