Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılık sonrasında üst üste yeni oyuncular geldi!

Gönül Dağı dizisinde ayrılık sonrasında üst üste yeni oyuncular geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi ilk sezonu başarıyla tamamladı. Ancak ilk sezon sonunda Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş hikayeden ayrıldı. Oyuncunun bu ayrılığı izleyicileri derinden üzdü. Utku Ateş, ikinci sezon kadrosunda da yer almadı.

Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında çok başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. Dizinin yeni bölümleri milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Sevilen diziye yeni karakterler de katılarak farklı hikayeler ortaya çıkartılıyor. Senaristlerin bu çabaları da izleyicilerden güçlü bir karşılık buluyor.

Gönül Dağı dizisinde yeni isimleri peş peşe görmeye başlayacaksınız… Yeni gelen bilgiler hikayeye yeni bir ailenin daha katılacağına işaret ediyor.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu ve Buse Orcan ile birlikte diziye toplam 4 yeni oyuncu daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu isimlerin hangi karakterleri canlandıracağını duyurdu.

Mezarcı İlyas ve iki oğlu ile kızı dizide yeni bir hikayeyi izleyicilerin karşısına çıkartacak. Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nu Mezarcı İlyas karakterinde göreceksiniz.

Cemil Şahin, İlyas karakterinin büyük oğlu Behçet olarak hikayede yer alacak.

İlyas karakterinin küçük oğlu olarak da Ufkum Kalaoğlu ile anlaşma yapıldı. Son olarak ailenin kızına ise Buse Orcan hayat verecek.

Gönül Dağı dizisinde ayrılık sonrasında üst üste yeni oyuncular geldi! 7

Utku Ateş’in ilk sezon sonunda hikayeden ayrılmasından sonra Gönül Dağı dizisine birçok yeni isim katıldı ve dizi daha da renklendi. Utku Ateş’in geri dönme ihtimali ise çok zor olarak gözüküyor. İzleyiciler Serdar karakterini çok sevmişti ama oyuncudan henüz bir geri dönüş sinyali yok.