Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Son Yaz dizisinin yerine gelecek olan yeni dizi belli oldu!

Fox TV’de Son Yaz dizisinin yerine gelecek olan yeni dizi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi için final kararı alındı. Fox TV ekranlarında yeni sezon sıkıntılı başladı. Yeni diziler istenilen performansları göstermekte zorlanıyor… Uzak Şehrin Masalı dizisi düşük reytingler nedeniyle beşinci bölümde bitecek. Yalancılar ve Mumları dizisi de düşük reytingler almaya devam ediyor.

Fox TV’den yapılan duyuruda Son Yaz dizisinin 26. bölümde final yapacağı ilan edildi… İzleyicilerin çok sevdikleri dizinin final kararına sosyal medyada ciddi bir tepki oluşturdu. Ancak reyting odaklı davranan Fox TV yönetimi Son Yaz için gösterilen bu tepkilere pek de aldırış etmedi.

Diiz izleyicileri isyan etmeyi sürdürürken kanaldan yapılan duyuruda Cumartesi akşamlarına yeni bir dizinin geleceği bildirildi. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı isimli yeni dram dizisi 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da başlayacak.

Fox TV'de Son Yaz dizisinin yerine gelecek olan yeni dizi belli oldu! 7

Elkızı dizisi etkili bir dram yapımı. Cumartesi akşamları Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerinin güçlü bir çıkışı var. Elkızı dikkat çeken hikayesi ile bu iki yapıma rakip olacak.

Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Macip Koper gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Elkızı için yayın duyurusuna izleyiciler çok sevindi.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz yeni sezonun yeni dizi çifti olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. İkili daha önce Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yine aynı seti paylaşmıştı. Kadına şiddet konusunda eleştiriler almaya başlayan Elkızı’nın reytingleri de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

İşte Elkızı dizisinin 23 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak ilk bölümünden yeni fragman: