Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılık yok, karar değişti ve yeni isimler katıldı!

Yasak Elma dizisinde ayrılık yok, karar değişti ve yeni isimler katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi beşinci sezonuna başarılı şekilde devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri ilginin de artışı ile daha çok öne çıktı. Yasak Elma yeni hikayeyi izleyicilere kabul ettirdi ve yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı diziyle ilgili son dönemde alınan kararlar da dikkatleri çekmeye başladı… Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ilk dizi tecrübesini bu yapımda yaşadı. Ancak Canan karakterine hayat veren genç oyuncunun performansı eleştiri konusu oldu.

Yasak Elma dizisinde ayrılık yok, karar değişti ve yeni isimler katıldı! 18

Yasmin Erbil’e sahne yazılmadığı ve diziden ayrılacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı. Ancak bu iddiaların doğru olmadığı ve karakterin yeniden hikayede yer alacağı ortaya çıktı.

Senaristlerin karar değişikliği yaptığı ve böylece de Yasmin Erbil’in hikayede kaldığı düşünülüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre hikayeye yeni isimler de katıldı.

Kumru karakterinin arkadaşı Aleyna rolünü Ayça Aysalar canlandıracak. Ayrıca Tuğçe karakterinde ise Gülşah Aydın rol alacak… İki genç ismin de katılması ile birlikte hikaye daha da genişleyecek.