Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde harika haber bir ayrılık ile gölgelendi!

Gönül Dağı dizisinde harika haber bir ayrılık ile gölgelendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, ikinci sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Cumartesi akşamları çok iyi reytingler almaya devam eden diziden güzel bir haberimiz var.

Gönül Dağı dizisi Ramazan ayında reytinglerinde yaşanan düşüş ile dikkat çekmişti. Sezon boyunca çift haneli reytingler elde ederek, Kuruluş Osman ile birlikte bu dönemin en başarılı yapımı olan Gönül Dağı dizisinin reytingleri yeniden yükseliş sergiledi.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 14 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 63. bölümü ile birlikte yine tüm izleyici kategorilerinde reytingin zirvesine çıktı.

Reyting birinciliği zaten beklenen bir durum ama dizinin yeniden çift haneli oranlara yükselmesi iyi bir gelişme oldu. Tüm kişiler kategorisinde 10’lu reytinglere yaklaşan dizi, AB ve ABC1’de ise çift haneye ulaştı ve geçtiğimiz haftalardaki düşüşün de geçici olduğu anlaşıldı.

Gönül Dağı dizisi hayranları heyecanla 64. yeni bölümü bekliyor. 21 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölüm öncesinde kötü bir haberimiz daha var… Önümüzdeki iki bölüm başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan’ın son bölümleri olacak.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizinin ekibinden Gülsim Ali İlhan, kendi isteği ile ayrılıyor. Bunun nedeni olarak da oyuncunun Sivrihisar’daki yaşantısında sıkıntı çekmesi ve artık İstanbul’daki yaşamına geri dönmek istemesinin yattığı belirtiliyor.

İşte Gönül Dağı dizisinin 21 Mayıs’ta ekrana gelecek 64. bölümünden ilk fragman: