Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, Atatürk rolünde çok başarılı da olsa çok tartışılacak!

Aras Bulut İynemli, Atatürk rolünde çok başarılı da olsa çok tartışılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aras Bulut İynemli’nin Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi için yoğun bir hazırlık içinde olması ve adeta kendisini dünyaya kapatması bazı mesajlar veriyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılı olan 2023’te yayınlanacak proje için önemli isimlerle anlaşmalar yapılmaya da devam ediliyor. Emma Watson gibi dünyaca ünlü bir ismin yanı sıra, Songül Öden ve Sarp Akkaya ile anlaşılması da dikkat çeken gelişmeler oldu.

Kadro ne kadar güçlü olursa dizinin iddiası da o kadar büyüyecek. Bu durum anlaşılıyor. Tabii ki senaryo bu noktada izleyicileri tatmin etmeli. Atatürk gibi bir dünya liderinin hikayesini oluşturmak ve bunu beğendirmek o kadar da kolay değil.

İşte bu noktada Aras Bulut İynemli için çok tartışılacak ve belki zirveye çıkartılacak belki de çok olumsuz eleştiriler alabileceği bir dönem geliyor.

Aras Bulut İynemli, Atatürk rolünde çok başarılı da olsa çok tartışılacak! 7

Temmuz ayında çekimlerine başlanması beklenen Atatürk projesi genç oyuncunun kariyeri adına çok büyük başarı da olabilir, tersi de gerçekleşebilir. İşte bunu iyi bilen ve rolünü en iyi şekilde canlandırmak için kendisini dünyaya kapatan Aras Bulut İynemli, doğru bir iş yapıyor.

Artık sadece Atatürk rolüne kendisini veren ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan, milyonlarca gönülde hala yaşayan bir lideri canlandırmak hem büyük bir onur hem de büyük bir sorumluluk getiriyor.

Aras Bulut İynemli bu sorumluluğun altından kalkabilecek genç oyunculardan birisi ve iyi iş çıkartması bekleniyor.