Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde herkesi çok etkileyecek yenilik!

Gönül Dağı dizisinde herkesi çok etkileyecek yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisi, ilk sezonda çok başarılı bir iş çıkardı. 30 bölüm yayınlanan ilk sezonun ardından ekip ikinci sezon için geçtiğimiz hafta sete çıktı.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu başlıyor… Dizinin 31. yeni bölümü 11 Eylül Cumartesi yani bu akşam yayınlanacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibine yeni bir isim katıldı.

Hikayede artık Kenan Doktor karakteri de olacak. Serkan Kuru bu karakteri canlandıracak olan oyuncu oldu… Serkan Kuru, “Doktor Kenan” karakteriyle mükemmel bir performans sergileyerek izleyicilerin beğenisini toplayacak.

Gönül Dağı dizisinde herkesi çok etkileyecek yenilik! 13

Peki Kenan nasıl bir karakter ve dizide nasıl bir değişime imza atacak? Serkan Kuru, hem karakterini anlattı hem de diziye olan etkisinden bahsetti:

“Kenan soğukkanlı bir insan, mantığıyla hareket ediyor. Onda asla duygulara yer yok… Fakat Gedelli’nin havasından, suyundan mıdır? Ya da tanıştığı insanların ona karşı olan davranışlarından mıdır? Bilinmez Kenan’ın da kalbi yumuşayacak…

Babası da kendisi gibi doktor olan Kenan, ailenin tek çocuğudur, ailesi tarafından büyük bir hassasiyetle büyütülmüştür. Her açıdan donanımlı olan Kenan’ın içinde çocukluğundan beri anlam veremediği bir boşluk ve kaynağını bir türlü bilemediği rüyaları vardır… Birçok kez alanında uzman hekim arkadaşlarıyla bu konuları konuşmuş fakat çözüm bulamamıştır. Ta ki bir gün babası vefat edip de geride bir sürü gizem bırakana kadar…

Babasının her zaman gizemli halleri olmuştur ama Kenan için o son gün, o son an hepsinden farklıdır… Babası bir şey demek istemiş, bir vicdan azabı içerisinde ona bir şeyler anlatmaya çalışmıştır. Kenan o günden sonra araştırmaya başlamış ve doktor olmasının da verdiği imkanlarla babasının anlatmaya çalıştığı gerçeklerle yüzleşmeye başlamıştır. Bu gerçekler onu Gedelli’ye getirecek ve olaylar ilginç bir şekilde gelişecek… Hep birlikte izleyeceğiz… ”

Gönül Dağı dizisinde herkesi çok etkileyecek yenilik! 14

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizi ile kendisini bir anda çok farklı bir coğrafyanın içinde bulduğunu belirten Serkan Kuru, hiç zorluk yaşamadığını belirtti. Oyuncu, şöyle konuştu: “Henüz 1 haftadır buralardayım fakat insanı çok sıcak bir memleket ve hiç zorluk yaşamadım… Herkes kışından şikayetçi çok soğuk oluyormuş ama dedim ya ben zaten Eskişehir’i biliyorum ve bunu bilerek de geldim. Ekip ve oyuncu arkadaşlarım çok cana yakın ve kıymetliler… Bir projede çalıştığım oyuncu arkadaşlarım yok fakat önceden tanıştıklarım elbet var…”