Ana sayfa Dizi Haberleri İlk afişi eleştirilen ‘Yalancı’ dizisinin yeni afişi yayınlandı!

İlk afişi eleştirilen ‘Yalancı’ dizisinin yeni afişi yayınlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş rollerini, Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin paylaştığı Show TV’nin iddialı yapım ‘Yalancı’ için geri sayım başladı. Dizi 17 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Hem yapım şirketi hem de oyuncularda heyecan doruğa ulaşmış durumda.

‘Yalancı’nın  geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk afişi eleştiri oklarının hedefi olmuştu.İngiliz dizisi ‘Liar’dan uyarlanan’ Yalancı’nın afişi,  orjinal dizinin afişiyle birebir aynı olması yönünde sosyal medya da bazı kişilerce eleştirilmişti.

‘Yalancı’ dizisinin formatını Türkiye’ye uyarlayan şirket Hece Medya’nın kurucu ortağı Ceren Ergenekon eleştirilere; “Uyarlama dizilerin afişi özellikle orjinaline yakın üretilir. Uluslararası satış yapılırken format başarılı bir format ise bu benzerlik satışta işinize yazar. Alternatif afişler üretilse dahi genellikle aynı afişler kullanılır. Bu yaratıcılıktan ziyade satış ile alakalı” şeklinde yanıt vermişti.

‘Yalancı’ dan ikinci afiş geldi! Dizinin başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu da yeni afişi instagram hesabından yayınladı.

İlk afişi eleştirilen 'Yalancı' dizisinin yeni afişi yayınlandı! 7

Süreç Film imzalı, sıra dışı ve etkileyici konusuyla ekranlara gelmeye hazırlanan ‘Yalancı’da, Terzioğlu ve Bademci’ye, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi başarılı oyuncular da eşlik ediyor.

Dizinin konusu ise şöyle; Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir’in (Salih Bademci) masum bir akşam yemeği büyük bir kabusa dönüşecektir. Birlikte geçirdikleri geceye dair gerçekleri ise yalnızca ikisi bilmektedir. Kimin ‘yalancı’ olduğu şimdilik büyük bir sır…