Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği haber geldi!

Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, yeni sezona başlıyor… İlk sezonu 30 bölüm süren dizinin yeni döneminde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Utku Ateş’in kadrosunda yer almadığı diziye Serkan Kuru katıldı…

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi başrolde yer alıyor. Dizi hayranları heyecanla yeni sezonun ne zaman başlayacağını bekliyordu. 11 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da dizinin 31. yeni bölümünün yayınlanacağı duyuruldu.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon afişi de paylaşıldı. Dizinin hayranları yeni dönemde de hem eğlenceli hem de duygusal sahnelerle karşılaşacak.

Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği haber geldi! 7

Hikayesi ile ve oyunculuk performansları ile ilk sezonda büyük ilgi gören dizinin reytingleri de çok iyi geldi. Dizinin yeni döneminde de yine birinciliklere abone olması bekleniyor. Kardeşlerim dizisiyle bu sezon da büyük bir rekabet halinde olacak Gönül Dağı’na bir rakip de Fox TV’den gelecek. Son Yaz dizisinin Cumartesi gününe alınması bekleniyor.

Gönül Dağı hayranları heyecanla 11 Eylül tarihinin gelmesini bekliyor.