Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde iki karakter öne çıkartılmayı çok hak ediyor!

Gönül Dağı dizisinde iki karakter öne çıkartılmayı çok hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde işler yolunda gidiyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlere vatandaşların yoğun bir ilgisi var. Set ortamını görmek isteyenler otobüs turlarına katılarak ziyarette bulunuyor.

Gönül Dağı, televizyon ekranında Anadolu insanının yaşantısına yönelik sunduğu detaylarla dikkat çekerken, genç oyuncuları yüksek performansı da izleyicileri memnun ediyor. Son dönemde hikayede daha çok yer almaya başlayan Ramazan ve Asuman karakterlerinin aşkı ise çok farklı bir gerçeği ortaya koyuyor.

Birbirlerine aşık olan ama kimi zaman maddi imkansızlıklar, kimi zaman ailelerin kabul etmemesi gibi gerekçeklerle kavuşamayan birçok genç var. Bu durum çok genel bir sorun olduğu için Gönül Dağı dizisinde Asuman ve Ramazan’ın yaşadığı büyük dram da çok kişiyi etkiliyor.

Dizinin çift haneli reytingler elde etmesinin en önemli nedenlerinin başında gerçek hayatta yaşananları hikaye üzerinden anlatması oldu. Birliği ve birbirine yardımcı olma kültürünü aşılayan Gönül Dağı, sevdalarının peşinden giderken aileleri ile bağları zayıflayan gençlerin de yaşadığı sıkıntıları ortaya koyuyor.

Gönül Dağı dizisinde iki karakter öne çıkartılmayı çok hak ediyor! 12

İşte bu noktada Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan ile Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman karakterlerinin hikayesi öne çıkmayı hak ediyor. Birçok insana dokunan bu yürek yakan aşk hikayesi nasıl bitecek kimse bilmiyor. Ancak onların yaşadığı, aile kurmak isteyip de birçok engel ile yüzleşme durumu hayatın en büyük gerçeklerinden birisi.

Gönül Dağı dizisinde iki karakter öne çıkartılmayı çok hak ediyor! 13

Ramazan ve Asuman’ın zaman zaman eğlenceli sahneleri, bazen aşk dolu anları ve bazen de çıkan sorunların altında kalmaları herkesi derinden etkiliyor.

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar başarılı performansları ile takdiri hak ediyor. Ramazan ve Asuman’ın yürek yakan aşk hikayesi yeni bölümlerde de devam edecek.