Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan’dan eşim senarist diye ayrıcalıklı değilim çıkışı

Yargı’da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan’dan eşim senarist diye ayrıcalıklı değilim çıkışı

tarafından kadir kadir
Uğur Aslan - Sema Ergenekon

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Eren Komiser karakteriyle izlediğimiz Uğur Aslan, başarılı oyunculuğuyla her geçen gün izleyicinin beğenisini daha çok kazanıyor.

TV100 magazin ekibine konuşan Uğur Aslan, konsantre bir şekilde işlerle meşgul olduğunu, setçe zorunlu bir aradan sonra her şeyin yolunda gittiğini ve çok çalıştıklarını söyledi.

Yılın dizisi olarak gösterilen Yargı’da projeye başlarken böyle bir beklentisi olup olmadığı sorulduğunda, ilk defa denenmiş bir şeyin bu kadar güzel karşılık buluyor olmasının bir tesadüf ve sürpriz olmadığını, işin içinde çok büyük bir emeğin olduğuna dikkat çekti.

Eren komiser

Bazıları eşim Sema Ergenekon’un dizinin senarist olması nedeniyle sete avantajlı gittiğimi düşünüyor olabilir diyen Uğur Aslan, fakat işin öyle olmadığını, bazı fikir alışverişleri yaptıklarını; bazen küçük, hayata dair önerilerde bulunduğunu ama o kadar olduğunu dile getirdi.

Yoğun tempoları nedeniyle biraz da dert yanan başarılı oyuncu, eşi Sema Ergenekon ile ne evde ne de işte çok az beraber olabiliyoruz derken, eşinin gece yarılarına kadar diziyi yetiştirmek için uğraştığını, kendilerinin de sette bölüm yetiştirebilmek için çalıştıklarını ve uzun mesailer sonunda eve gittiğini, dolayısıyla birbirlerine hasret kaldıklarını söyledi.

Yargı, hikayesi yüzde 100 Türk olan bir dizi ve hiç kuşkusuz senarist Sema Ergenekon sayesinde böylesine büyük bir başarıya ulaştı. Sema Ergenekon, iki yıl süren ve bir dantel gibi işlediği senaryo yazım süreci boyunca hukuk büroları ve adliye koridorlarında vakit geçirdi. Ve ortaya her şeyiyle mükemmel bir hikaye çıktı.