Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde inat bitti, ayrılık son buldu!

Gönül Dağı dizisinde inat bitti, ayrılık son buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisinde ikinci sezon başarılı bir şekilde devam ediyor. Şimdiye kadar 36 bölümü yayınlanan diziye olan ilgi geçen sezon olduğu gibi devam ediyor. Reytinglerde de birincilikler alan dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin senaryosuna yönelik bazı eleştiriler gündeme geldi. Dizinin artık aşk ilişkileri ve ayrılıklar üzerine yoğunlaşması, yani senaryonun eski havasında olmaması bazı izleyicileri rahatsız ediyor.

Anadolu kasabasındaki insan ilişkilerine odaklanan hikayesi ile öne çıkan dizinin yeni bölümünde artık Dilek ile Taner ayrılığı son bulacak. Dizinin iki ana karakteri birlikte bir yuva kurmak için kesin kararlarını verecek. Dilek’in gördüğü baskılar nedeniyle kararsızlığı artık bitti.

“Biz olmaya hazırım” diyen Dilek karakteri ile Taner’in aşkları Gönül Dağı dizisinin hayranlarını da mutlu ediyor. Parmağına yüzüğü takan Dilek, evlilik işlerini hızlandırma kararı aldı. Bedeli ne olursa olsun birlikte olmaya hazır olduğunu belirten Dilek’in bu adımı dizinin hikayesinde yeni bir sayfa anlamı taşıyor.

Dizinin 37. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı ve güzel günlerin başlayacağı mesajı da verilmiş oldu. Artık dizide ayrılık değil, sevgi ve aşk öne çıkartılacak.