Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri Yasemin Allen yeni bir heyecan yaşıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri Yasemin Allen yeni bir heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, Kimya isimli sinema filminin basın tanıtımına katıldı. Pandeminin sonlarına doğru gelindiğini ifade eden oyuncu, yeniden ortamlara katılmanın kendisi için önemine işaret etti.

Özcan Alper’in yönetmenliğini yaptığı Aşıklar Bayramı isimli sinema filminden teklif alan güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile partner oldu. Kırşehir’de başlayan filmin çekimleri halen devam ediyor.

Yasemin Allen ise Kars’ta yapılacak çekimlerde ekip ile bir arada olacak. Oyuncu, filmin hazırlıkları için yakında Kars kentine gideceğini söyledi.

Oyuncu, “Bir 10 gün kadar oradayım. Seneye de bir film hazırlıkları var. Festival filmi var” diye konuştu.

2008 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Yasemin Allen, Elif isimli dizi ile başladığı yolculukta farklı rollerde yer aldı.

Hayat Devam Ediyor dizisindeki Pelin karakteri ile öne çıkan oyuncu; Merhamet, Muhteşem Yüzyıl ve Şeref Meselesi dizilerinde de etkili performanslar sergiledi.

Geçen sezon İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan oyuncu, en son Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide Zuhal olarak izleyici karşısına çıkmıştı.