Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de devam etmesi beklenen bir dizi resmen unutturuldu!

atv’de devam etmesi beklenen bir dizi resmen unutturuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında geçen sezon yayınlanan Akıncı dizisinin durumu hakkında izleyiciler merak içinde… 2020 yılının Ağustos ayında çekimlere başlayan ekip, fantastik dizi projesi için büyük bir emek ortaya koydu…

1 Ocak 2021 tarihinde Akıncılar dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Yani ekibin çekimlere başlamasından tam 6 ay sonra izleyici ile buluşan proje kahramanlık hikayesi olarak öne çıktı. Özel çekimler ve özel animasyonlar ile farklı bir teknikle çekilen dizinin ilgi görmemesi ise herkesi üzdü…

Akıncı, fantastik bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıkmıştı ama 13. bölümden sonra da dram hikayesine doğru bir dönüş yaşandı. Dizinin başarılı isimleri ilk sezon ile birlikte projede peş peşe ayrıldı. Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler, Yılmaz Bayraktar gibi isimler farklı yapımlara geçerek yollarına devam etti.

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisinin devam etmesi bekleniyordu. En son yaz aylarında Şükrü Özyıldız yaptığı açıklamada dizinin ikinci sezonda da izleyici ile buluşacağını belirtmiş ama çok da fazla bir bilgisi olmadığını söylemişti.

atv'de devam etmesi beklenen bir dizi resmen unutturuldu! 7

Büşra Develi ise geçtiğimiz günlerde bir röportajında projeler sorulunca şu anda hiçbir projesinin olmadığını söyledi. “Çok konuşabileceğim bir şey yok” diyen Büşra Develi, iş konusunda söyleyebilecek yeni hiçbir şeyinin olmadığını vurguladı.

Akıncı dizisiyle ilgili atv’den de bir bilgi gelmedi. İlk sezonda 20 bölümü yayınlanan ve reytingleri de çok iyi olmayan dizinin final yapması bekleniyordu.

Ancak atv, 20. bölümü sezon finali olarak yayınladı ve yeni dönemde dizinin devam edeceği mesajını verdi.

Eylül ayı itibariyle televizyonda yeni sezon başladı. Ancak Akıncı dizisi adeta unutuldu. Dizinin akıbeti bilinmiyor ve herhangi bir bilgi de yok. Akıncı dizisini bekleyen bir izleyici kitlesi var ama, onlar da hiçbir bilgi alamamaktan şikayetçi.